Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Het traditionele dak. Is dat nou zo moeilijk?

Een gewoon dak, een traditioneel plat dat vormt de basis van alle platte daken. De basis moet iedereen in de vingers hebben. Maar is dat ook zo? Welke problemen kom je tegen. Of kun je tegenkomen bij de realisatie van een ‘gewoon plat dak’?

De praktijk blijkt vaak anders uit te pakken dan dat de theorie voorschrijft. Er gaat heel wat mis op dat platte dak. Marco de Kok van SGS Intron Certificatie laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien wat er allemaal mis kan gaan. En hoe je fouten moet voorkomen. Hij doet dat aan de hand van enkele visuele voorbeelden. Soms schrijnend. Soms minder voor de hand liggend. Hoe moet het dan wel? Hoe ziet de opbouw er uit van een traditioneel dak? Ook dat laat hij zien. En, hoe belangrijk is de Vakrichtlijn Gesloten Dakbedekkingssystemen hierin?
​​​​​​​
Aan het woord komen ook leden van TotaalDakConcept. Zij  laten zien welke materialen geschikt zijn en waar je op moet letten bij de realisatie van een goed, traditioneel dak. Het webinar ‘Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?’ is interessant voor architecten, opdrachtgevers en uitvoerende partijen!
Dinsdag 30 mei 2023
​​​​​​​10:00 uur