Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


Het Living Lab CATALYST – een publiek private samenwerking van meer dan 40 partners uit bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen – is in 2019 onder leiding van TNO opgericht om Connected Automated Transport innovaties te ontwikkelen en versnellen voor duurzamer, veiliger en efficiënter zwaar wegtransport. In het CATALYST Living Lab kijken we naar deze CAT toepassingen die zowel maatschappelijke waarde als een economische business case creëren voor het zware wegtransport.

Denk hierbij aan innovaties die mogelijk worden door verbeterde connectiviteit en automatisering, zoals Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), truck platooning, Super EcoCombi (duo-trailers), in-truck informatie (zoals intelligente verkeerslichten (iVRI’s)) en autonome voertuigen (zoals smart dollies) voor zowel afgesloten gebied als de openbare weg. In CATALYST werken we samen om waardevolle oplossingen te ontwikkelen, evalueren, monitoren en uit te rollen.
 
Op donderdag 8 juli 2021 organiseert het Living Lab CATALYST in samenwerking met de Topsector Logistiek een Webinar over Connected Automated Transport en duurzaamheid in de logistieke keten. Samen met o.a. Jelle Schepens (North Sea Port), Fabricio de Jonge (DPD) en Rob Zuidwijk (RSM) kijken we naar het bredere plaatje van de logistieke keten en zoomen we in op een aantal CAT innovaties en hun impact op duurzaamheid. Middels een podiumdiscussie belichten we verschillende zienswijzen op het onderwerp.

Registratie is gratis en open voor geïnteresseerden uit de sector: zowel logistieke partijen als beleidsmakers, consultants en onderzoekers.

CATALYST is mede gefinancierd door Topsector Logistiek, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, TKI-Dinalog, NWO, Regieorgaan SIA en TNO.
Donderdag 8 juli, 15.30 – 17.00